Nyitókép: David Ištok/Aktuality.sk

 

Tanúi vagyunk annak, hogy minként változik meg élő adásban Szlovákia politikai orientációja. Az az ország, ahol eddig még világos volt, hogy Oroszország Ukrajna ellen elkövetett agressziója elfogadhatatlan, lassan olyan országgá válik, amelyik elengedi a demokrata szövetségeseit és teljesen megváltoztatja a politikai irányultságát.

 

Mintha egyik napról a másikra elfelejtődtek volna azok az évek, amikor a társadalmunkat elnyomták a kommunisták, majd később Mečiar. A konstruktív párbeszédek helyett a populizmus és a megfélemlítés egyvelege áraszt el minket. Az extrémizmus elleni gát ma már az extrémistákkal együtt szavaz.

 

 hirdetes_300x300  

És mindez egy olyan politikus ambíciói és személyes gyűlölete miatt, aki nem bír napirendre téri afölött, hogy az emberek Ján és Martina halála után világosan megmondták neki, hogy elég volt. Nem beszélve a plagiátorról, aki nyíltan az oroszok szolgájává válik.

 

Úgy, ahogyan márciusban, most is minden szem Bugár Bélára szegeződik. Kormányrekonstrukciót akartatok nem pedig előrehozott választásokat… Nos, ez az eredménye annak a rekonstrukciónak, aminek vissza kellene hoznia az embereknek az országba és a politikába vetett bizalmát? Szlovákia, ami ismét Európa „fekete lyukává“ válik.

 

Bugár Úr, megengedi, hogy Szlovákia az EU és a NATO irányából Oroszország irányába változtassa meg a politikai irányultságát? Megengedi, hogy az a volt kormányfő legyen az új külügyminiszter, aki konspirációkat és gyűlöletet terjeszt? Megengedi, hogy a szlovák külpolitikai orientáció egy konspirátor és egy neomarxista kezébe kerüljön?

 

Bugár Úr, ismét több százezer olyan ember figyeli Önt, aki felkészült arra, hogy ismét a terekre vonuljon. Ők az Ön lépésére várnak.

 

Facebook/Za slušné Slovensko

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!