Nyitókép: pluska.sk

 

A Mucuska azt állítja, hogy a katonai elhárítás vezetője javasolta neki, hogy pikáns üzeneteket és kínos szelfiket küldjön egy maffiózó kurvájának. És hogy ugyanúgy a Főügyész is ezt javasolta neki.

 

Elsősorban megértem, hogy olyan emberről van szó, akit ő ültetett pozícióba, így most megegyezett vele, hogy cserébe hamis alibit biztosít neki. Bár ebben az esetben is feljegyzésnek kellene lennie erről a katonai titkosszolgálatnál, ami természetesen nem létezik.

 

De az, hogy a Mucuska egy ilyen hazugságot találjon ki Čižnárra is, aki ahelyett, hogy a poklok poklát indítaná be miatta, csak visszafogottan megüzeni, hogy nem úgy volt, valamiről tanúskodik.

 hirdetes_300x300  

 

Mégpedig arról, hogy a Mucuska ügyében a legmagasabb körökben szétrohadt mocsokról van szó, amit a Smer – Kaliňák nevű maffiaszervezet fed, akit nem lehet csak úgy megharagítani.

 

Mindenesetre, amikor Pellegrinit felszólítottam, hogy tegyen rendet a Mucuskával, és mutassa meg Ficonak, hogy ki a kormányfő, legalább annyi merészség volt benne, hogy Mucuskát magához rendelte. Ezért dicséretet érdemel.

 

Most viszont végérvényesen keresztbe kellene törnie a Mucuska karrierjét, és megmutatni Ficonak, hogy ki a „nagyobb kutya.“ Ha másért nem, hát azért, amit Mucuska a Markízában mondott, hogy „ez teljesen természetes kommunikáció a Smernél a választóinkkal.“

 

Igor Matovič: Facebook

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!