Milan Krajniak: Szégyellem magam ezért a parlamentért - Körkép.sk
facebook

Milan Krajniak: Szégyellem magam ezért a parlamentért

Szégyellem magam azért, hogy ilyen parlamentünk van. A képviselők (főleg a kormánypártiak) éppen most fordítottak háromszor is hátat a választóknak.

 

Sem a végrehajtói (exekúciós) amnesztia, sem az ingyenes bankszámla, sem a 20 százalékos felső határa a munkaügynökségek esetén nem ment át. Ezeket egyáltalán nem érdekli, hogy segítsenek az embereknek. Ha nem ők terjesztik be, akkor alapból ellene vannak.

 

Felszólítottuk őket, hogy akkor nyújtsák be ők, mi pedig megszavazzuk. De semmi válasz. Három év óta folyamatosan beterjesztjük az exekúciós amnesztiát, ők semmi, de nem is támogatják.

 

Két éve rendszeresen benyújtjuk az ingyenes bankszámlanyitásról szóló javaslatot, és az emberek védelmét az Unión kívüli olcsó munkaerő behozatala ellen, de nem érdekli őket.

 

Még ha ellenzéki képviselő is vagyok, aki nem tagja a kormányzó többségnek, így is szégyellem magam e miatt a parlament miatt.

 

(szerk. megj: Hogy ki hogy szavazott, itt megnézhető.)

 

Milan Krajniak: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Király Zsolt

Király Zsolt, 45 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben, a Heti Válaszban, valamint több országos szlovák és magyar nyelvű médiában is publikált.

Kövessen minket