Szilárda
  • HUF: 329.67
  • USD: 1.11
  • 2 °C
  • 8 °C
facebook

Carpathian Brigade 09: On tour Nagyszombat…

A kaotikus jegyértékesítésnek köszönhetően rengeteg olyan társunk nem jutott belépőhöz, akik az elmúlt években velünk együtt utazták be egész Európát. Tudvalevő volt, hogy a kiemelt találkozót fokozott érdeklődés fogja övezni, részünkről fel is hívtuk erre a figyelmet, de maradt az órákon át tartó igazságtalan küzdelem, melynek jelen állás szerint csoportunk több olyan tagja is áldozatául esett, akik az elmúlt 10 évben számtalan külföldi túrán voltak jelen, függetlenül a mérkőzés helyszínétől és rangjától.

 

Felhívnánk előre minden jegyhez jutott magyar szurkoló figyelmét, hogy a körülbelül 20-szoros igénynek megfelelően, minimum 20-szoros erővel készüljön az év legfontosabb összecsapására! Becsülje meg mindenki, érezze magát kiváltságosnak, és ezzel a tudattal induljon majd útnak és szurkolja végig a 90 percet!

 

Az utazás még szervezés alatt áll, ezügyben egyelőre türelmeteket kérjük. Időben értesítünk benneteket, amint bővebb információval tudunk szolgálni.

 

Mindörökké Magyarország! 🇭🇺

 

CB’09: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Király Zsolt

Király Zsolt, 42 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket

Megosztás