Tegnap este nemcsak a pályán zajlott mérkőzés, hanem a meccsre való bejutásért is. A beléptetés körüli szervezői káosz és szurkolóknak adott egymásnak ellentmondó információk miatt előbb tumultus, majd verekedés tört ki a D és az E kapuk előtt a biztonságiak illetve rendőrök, valamint a magyar szurkolók között.

 

Sok jeggyel rendelkező vendégszurkolónak az előzetes tájékoztatással ellentétben sikerült bejutnia a hazai vagy a vendégszektorba, több százan azonban kint rekedtek.

 

Szlovákia-Magyarország: 1:10 – már ami az előállításokat illeti

 

 hirdetes_300x300  

Voltak olyanok, akik csak a 20. perc környékén jutottak be, míg mások arról tájékoztatták a Körképet, hogy: „szétcsaptak köztünk a rendőrök. Elindultunk haza! Szurkoljátok ki helyettünk is!” A szomorú az, hogy úgy a szervezők, mint a szurkolók is pontosan tudták, hogy balhé lesz, ha nem engedik be az érvényes jeggyel rendelkezőket.

 

 

 

Kép: Körkép.sk

 

Kép: Körkép.sk

 

A balhé menetrendszerűen meg is érkezett. Úgy tudjuk, kiváltó oka az volt, hogy több száz szurkolót bár hiába biztosították őket arról, hogy bemehetnek, előbb jól megvárakoztattak a beléptetésnél. Néhányan elvesztették a türelmüket, egy-két bevállalósabb szurkoló megpróbált átmászni a beléptető kapun, amire mintha csak erre vártak volna, ugrottak a rendőrök.

 

Képek, videók:

 

 

 

 

A vadhajtások.hu-nak így írta le az eseményeket az egyik károsult szurkoló.

 

A mérkőzésről készült helyszíni, percről-percre tudósításunk, benne minden lényeges információval itt olvasható

 

Körkép.sk/KZS

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.