Nyitókép: Lyon, magyar-portugál (Körkép.sk)

 

Azok a szurkolók, akik jegyre váltható vouchert vásároltak a Bulgária-Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőre, április 30-ig jelezhetik visszatérítési igényüket, vagy megtarthatják azt a mérkőzés későbbi időpontjára.

 

Frissítve 2020.04.01., 15:28

 

Az eredetileg március 26-ra kitűzött Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtezőt a globális járványügyi helyzet miatt nem rendezték meg, a találkozó pótlásának időpontja az április 1-jén megjelent legfrissebb információk szerint szeptember 3. és 8.

  hirdetes_300x300   

 

„Az a 2500 szurkoló, aki megvásárolta a jegyre átváltható voucherét, igényelheti a jegyár visszatérítését, vagy dönthet úgy, hogy megtartja a vouchert, amelyet a későbbiekben átválthat hivatalos jegyre. Minden vissza nem váltott voucher érvényes marad a találkozóra.”

 

– írja mai közleményében az MLSZ.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint amennyiben a mérkőzés végül elmarad vagy zárt kapuk mögött rendezik meg, azon szurkolók vouchereit is visszatérítik, akik most ezt nem kérvényezték, illetve amennyiben valaki megtartja a vouchert, de az új meccsidőpont nem megfelelő számára, lehetőséget biztosítanak a későbbi visszatérítésre is.

 

Azoknak a jegyvásárlóknak, akik most visszatérítést kérnek, a mai naptól számítva 30 nap áll rendelkezésükre, hogy jelezzék igényüket az InterTicketnél. A visszaváltás menetéről ITT érhető el részletes tájékoztató.

 

Körkép.sk/MLSZ

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.