Nyitókép: dac1904.sk

 

A jó iramú és sok helyzetet hozó főpróbán a csapat háromszor is eltalálta a kapufát, így végül gólnélküli döntetlen született, számol be róla a dac1904.sk.

 

A téli felkészülési időszak lezárásaként ma a Fortuna Liga 10. helyezettjével mérkőzött a DAC a MOL Akadémián. A Nagymihály elleni főpróbán a hosszabb ideje lábadozó Vida, FriedeDavis és Veszelinov mellett a kisebb sérüléssel küzdő Divković, Njie és Schäfer is hiányzott.

 

A klub hivatalos honlapjának összefoglalója szerint az első két nagyobb védést Jedlička mutatta be a 3. és a 4. percben, amikor Tandir közeli fejesét, majd Vaško lövését tolta szögletre. Ezt követően azonban a DAC átvette a meccs irányítását, de az egyre nagyobb mezőnyfölényből csak három kapufát és több Marković-bravúrt tudott kihozni. A Nagymihály néhány lövést leszámítva már nem jutott helyzetig.

 hirdetes_810x300  

 

A 12. percben Ramirez fejelt a felső lécre, hét perccel később Kalmár löketét Christie-Davies elé öklözte a vendégkapus, a walesi közelről a jobb kapufát találta telibe. Ugyanoda célzott a 23. percben Kalmár is. Két ordító gólhelyezett Balić is kihagyott: az 51. percben Ramirez beadását küldte az üres kapu mellé, a 89. percben pedig szemtől szemben a kapussal csak Markovićot találta telibe. A gólokat remélhetőleg a bajnokságra tartalékolja a csapat.

 

Jövő hétvégén már élesbe megy, az első tavaszi pontokért a stadionját avató AS Trencsén otthonában lépnek pályára a sárga-kékek, 2021. február 14-én, vasárnap 15:00 órakor.

 

DAC 1904 – MFK Zemplín Michalovce 0:0


MOL Akadémia, füves pálya, Dunaszerdahely, 2021. február 6., szombat, 13:00 ó, borult, szeles idő, +6°C
Góllövők: 
Játékvezető: Kráľovič – Kováč, Zemko, 0 néző

DAC: Jedlička – Blackman, Kružliak, Beskorovainyi, Brunetti (64. Vera) – Christie-Davies (86. Taiwo), Müller (79. Braun), Balić (90. Nebyla) – Andzouana (71. Nicolaescu), Ramirez, Kalmár (79. Moumou). Edző: Bernd Storck.
Michalovce: Marković – Magda (88. Volanakis), Soler (71. Siopis), Vaško (88. Vovkun), Vojtko (88. Mendez), Neofytidis (71. Spoljarić), Bednár (71. Bankole), Žofčák, Ivanov, Sharani (57. Begala), Tandir. Edző: Jozef Majoroš.

 

STATISZTIKA:
Lövés – kapura 6:4, mellé 11:4
Szöglet – 8:5
Les – 4:0

 

 

dac1904.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!