Nyitókép: fcdac.sk

 

Ma van az egyik utolsó, nagy esélye a DAC-nak arra, hogy befogja riválisát és versenyben maradjon a bajnoki címért.

 

A Fortuna liga első két helyezettjének összecsapása 14.30-kor kezdődik és az Duna World is közvetíti. A megszokott fantasztikus kulissza helyett ezúttal is sajnos üres lelátók előtt.

 

 hirdetes_300x300  

 

Két viszonylag jó formában levő csapat találkozik, úgy a Slovan, mint a DAC sem szenvedett veresétet az elmúlt öt meccs során. Igaz, a pozsonyiaknak csak egy döntetlenjük volt, a szerdahelynek három is.

 

A csapat háza tájáról érkező hírek szerint a játékosok pontosan tisztában vannak azzal, milyen hatása lesz a bajnokság további részére a mai eredménynek.

 

„A Slovan nagyon jó játékoskerettel rendelkezik, amely tele van kiváló futballistákkal. A dunaszerdahelyi szerepvállalásom során azonban már többször is képesek voltunk őket legyőzni. A holnapi egy kisebbfajta döntő lesz számunkra, mindannyian tudatosítjuk a rangadó fontosságát és azt is, hogy a végeredmény mekkora kihatással lehet a szezon további részére. Nagyon bízom benne, hogy ha mindannyiunk a pályán hagyja a szívét, akkor mi ünnepelhetünk majd a hármas sípszó után. Győzni akarunk és közelebb kerülni a Slovanhoz. Nem lesz egyszerű, de bízom a csapatban”

 

– nyilatkozta Kalmár Zsolt a klub honlapjának.

 

A Slovan a mérkőzésre kiadott hivatalos füzetében a bajnoki címért zajló egyenes összecsapásként titulálja a mai meccset, és győzelemre számít.

 

„Behúzzuk“

 

– írják.

 

A mérkőzés hivatalos műsorfüzete. Forrás: skslovan.com

 

Az alapszakasz záró fordulójában tehát igazi derbire készülhetünk.

 

Hajrá DAC!

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.