Nyitókép: alfahir.hu

 

Négy millió beoltott után visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra. A Ferencváros már meg is kezdte a jegyértékesítést a szombati Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésre.

 

Hivatalos bejelentés egyelőre még nincs, de könnyen lehet, hogy aki rendelkezik oltással, az már most szombaton a lelátókon szurkolhat. Ennek feltétele a védettségi igazolvány felmutatása lesz.

 

„Nagyon várjuk már a miniszterelnök bejelentését, mert ha időben meglesz a négymilliomodik beoltott, akkor a szombati, FTC-Mezőkövesd bajnokit ismét nézők előtt rendezhetjük meg. Az új szabályokat tartalmazó rendeletek a bejelentés másnapjától lépnek életbe, vagyis legkésőbb egy pénteki bejelentés esetén lehet ismét meccsre menni. A szükséges feltétel a 4 millió beoltott!”

 

 hirdetes_300x300  

– áll az FTC hírleveléen.

 

„Amint megvan a 4 millió beoltott, együtt szurkolhatunk szombaton! A jegyértékesítés már megkezdődött”

 

– nyilatkozta közösségi oldalán Kubatov Gábor, az FTC elnöke

 

A Fradi-szurkolók egységes álláspontja szerint az utolsó két fordulóban, tekintettel arra, hogy sokan még nem jutottak hozzá a védettsági igazolványhoz, szervezett formában nem lesz szurkolás. Egyéni formában azonban mindenki szurkolhat az immár 32-szeres bajnokcsapatnak.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.