Nyitókép: Körkép.sk

 

Nem bírta kihúzni az első félidőben talált góllal szerzett szűk egygólos vezetését a DAC. A megyei rangadón a szimpatikusan küzdő nagyszombatiak a hosszabbítás utolsó pillanataiban megérdemeltek egyenlítettek az ismét fazon nélkül játszó hazaiak ellen.

 

A gólokat a 38. percben a magyar Balog, illetve a 3 perces hosszabbítás dacára a 90 +4. percben Ristovski szerezte.

 

A 4668 néző tehát ismét csalódottan, frusztráltan távozhatott a MOL Arénából. Azt látták ugyanis, hogy a DAC folytatja gyenge teljesítményét, ezúttal a Spartak múlta felül a hazaiakat játéktudásban, gyorsaságban, erőnlétben, tudatosságban, amit a mérkőzés statisztikája is világosan alátámaszt.

 hirdetes_300x300  

 

 

A vezetés birtokában a 70. perctől kezdve teljesen magára húzta ellenfelét a Dunaszerdahely, ami a legvégén megbosszulta magát.

 

Ha Világi Oszkár nemcsak a levegőbe beszél, de komolyan is gondolja a szavait, akkor  legkésőbb a következő szezontól kezdve végre értő kezekbe kell adnia a klub vezetését, mert különben végleg elveszítheti a felvidéki és a kárpátaljai magyar szurkolók bizalmát.

 

Hogy a klubtulajdonos nem féltetlenül a valóságban él a DAC körüli dolgokat illetően, azt jól mutatja a klub vele készített legutóbbi, élő beszélgetése, ahol a szurkolók reakcióikban darabokra szedték Világi szinten összes, már-már álomvilágba illő állítását.

 

A DAC sajnos nem épül, hanem leépül. A magyar állam eurómillióinak dacára.

 

FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY – FC SPARTAK NAGYSZOMBAT 1:1 (1:0)


Fortuna Liga, rájátszás, 2. forduló, MOL Aréna, Dunaszerdahely, 2022.03.13., 17:00
Játékvezetők: Ziemba – Hancko, Poláček
Nézőszám: 4668
Góllövők: 38. Balogh, ill. 90+4. Ristovski
Sárga lap: 44. Balogh, 45+2. Andrezinho, 65. Verlinden, 87. Pinto, 90+2. Andzouana, ill. 32. Koštrna, 45. Yusuf, 80. Grič
DAC: Ricardo – Pinto, Kružliak (K), Muhamedbegovic, Davis – Nebyla (79. Bögi), Njie – Balogh (59. Sharani), (79. Andzouana), Andrezinho, Verlinden (68. Ciganiks) – Krstović
NagyszombatTakáč – Koštrna (63. Iván), Čurma, Tumma, Mikovič (K) (46. Ramadan) – Savvidis – Azevedo (63. Olejník), Bukata, Grič, Yusuf (75. Kozak) – Ristovski 

 

Körkép.sk/dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.