Nyitókép: dac1904.sk

 

A szurkolók körében nem túl népszerű, a névsorolovasási show keretében gyakran ki is fütyült középpályással egy éves szerződéshosszabbításról állapodott meg a klub, mely két éves opciót is tartalmaz.

 

„Örülök, hogy sikerrel zárultak a tárgyalások. Köszönöm a klub bizalmát, amelyet igyekezni fogok visszafizetni. Minden tőlem telhetőt megteszek a klubért és saját magamért is. Bízom benne, hogy közösen elérjük a kitűzött célokat és sikeres idény elé nézünk”

 

– nyilatkozta a klub honlapjának a szerződés aláírását követően az U21-es válogatott játékos, aki 30 mérkőzésen eddig egy gólig jutott sárga-kék mezben.

 

 hirdetes_810x300  

Nebyla ára jelenleg a mértékadó transfermarkt szerint alig 300 ezer euró, mely tavaly júniushoz képest 50 ezer euróval csökkent. Igaz, 2020 végén 150 ezer euróra taksálták.

 

Király Zsolt: DAC – FTC 0:3! Miért jóval drágább DAC szurkolónak lenni, mint Fradistának? Bérletösszehasonlítás

 

„A fiatal futballisták fejlődése nem egyszerű dolog és arról szól, hogy megtanuljanak nyomás alatt is teljesíteni. Sebo megmutatta, hogy képes erre és boldogok vagyunk, amiért együtt megyünk tovább a megkezdett úton”

 

– állapította meg Jan Van Daele sportigazgató.

 

 továbbra is csak a tehetsége kihasználásának mindössze az egyik fázisában járunk. Rajta és a közös együttműködésen is múlik, hogy ezt a potenciált az elvárt szintre fejlesszük”

 

–fogalmazott a játékossal kapcsolatban Adrian Guľa vezetőedző.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!