Nyitókép: Ultras Slovan Fb-oldala

 

A vártnál kisebb az érdeklődés a pozsonyi Slovan szurkolói részéről a Ferencváros elleni július 27-i BL-selejtező előtt a jegyek iránt. A klub ezért újabb 72 órával meghosszabbította a zártkörű jegyeladást a visszavágóra, tudta meg a Körkép.sk.

 

Mindezt annak érdekében, hogy a felszabaduló jegyeket ne tudják felvásárolni a felvidéki magyarok, akik részéről ellenben óriási az érdeklődés a találkozó iránt. A Körkép.sk információi szerint több felvidéki magyar így is ki tudta játszani a rendszert, és érvényes belépőjeggyel rendelkezik a vendégszektor melletti, Slovanistáknak fenntartott hazai szektorba.

 

Körkép.sk exkluzív – Ideges a Slovan a jegyeladás miatt. Még a B-középbe sem tudták eladni a jegyeket

 hirdetes_300x300  

 

A Ferencváros időközben bejelentette, hogy a selejtező első mérkőzése a Groupama Arénában teltházas lesz. Ez több mint 21 ezer nézőt jelent.

 

Aki egy ilyen mérkőzést kihagy, az tiszta őrült és paraszt. Szégyen mindenkire, akire ez vonatkozik…

 

„Ku.va, ébredjetek már fel, mire vártok? Évek óta várunk egy budapesti kirándulásra. Most kell megmutatni, nem a szavak, hanem a tettek számítanak…”

 

– olvasható többek között a szlovák szurkolói oldalakon.

 

A Slovan szurkolói csoportja mindent megtesz annak érdekében, hogy legalább a számukra felkínált 1180 belépőjegyet értékesíteni tudja. A Körkép.sk információi szerint azonban az eladás megkezdése után két nappal is még bőven lehetett jegyeket venni. A buszos kirándulás ára „Mongóliába“ – ahogy a Slovan ultrái nevezik – útiköltséggel, belépőjeggyel és egyenpólóval 55 euró. Mint írják a vendégszurkolók már 18.00 órakor a stadionban lesznek.

 

 

Közben a klub játékosai is próbálkoznak annak érdekében, hogy visszaszoktassák szurkolóikat a lelátóra. A tegnap indult szlovák bajnokság első fordulójában a Slovan Zólyombézóra látogatott. A vendégszurkolók belépőjegyeit pedig korábban az AC Milanban, Genoában, Parmában, a Trabzonsporban vagy a Watfordban is megfordult korábbi válogatott, Juraj Kucka állta.

 

A Slovan egyébként ezen a mérkőzésen 3157 néző előtt 2:1-es vereséget szenvedett.

 

A pozsonyi Slovan a Fradi meccs előtt: Csak nehogy a magyarok felvásárolják a jegyeket

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 15 olvasónak tetszik ez a cikk.