Nyitókép: pluska.sk

 

Többe kerül a szezonbérlet Dunaszerdahelyen, mint a Ferencvárosnál a szezonbérlet és az Európa Liga bérletára összesen.

 

Pénzben kifejezve, 400 forint 1 euró árfolyamon számítva ez azt jelenti, hogy míg a szlovák Fortuna liga mérkőzéseire a kapu mögé a DAC szurkolótól 115 eurót kér el Világi Oszkár és sportigazgató veje, Jan van Daele, addig a Ferencvárosnál Kubatov Gáborék alig 72 eurót. Ráadásul, ha ehhez hozzászámoljuk, hogy a Fradi Monaco, Trabsonspor és Crvena Zvezda elleni Európa Liga csoportkörös meccseinek bérlete 33 eurónak megfelelő forintba kerül, akkor a végeredmény a következő:

 

72+33=105 euró. Ez kerek 10 euróval olcsóbb, mint a DAC sima szezonbérlete.

 

 hirdetes_810x300  

 

Dunaszerdahelyen tehát többet vesznek ki a szurkolók zsebéből a szezonbérletért, mint a Ferencvárosnál a bajnoki és a nemzetköki kupatalálkozókért összesen.

 

A Fradinál a kapu mögé szóló jegy meccsenként 5,75 euró, a DAC-nál 12-14 euró. Valami tehát nagyon félrement a dunaszerdahelyi futballklubnál. Vagy ennyivel gazdagabbak a csallóközi emberek a budapestieknél?

 

Király Zsolt: DAC – FTC 0:3! Miért jóval drágább DAC szurkolónak lenni, mint Fradistának? Bérletösszehasonlítás

 

Hogy a fentiek valós és komoly problémát jelentenek, azt jelzi a csökkenő nézőszám, a szétesett B-közép és a korábbiakhoz képest siralmas hangulat a meccseken. A MOL Arénában a Nagymihány ellen már csak alig 4 383 fizető szurkoló volt jelen és füttyszóval jelezte a mutatott lélektelen játékkal kapcsolatos véleményét. Többségük vélhetően bérletes.

 

Csökkenő nézőszám, erősödő füttyszó: Nézhetetlen játékkal verte a DAC a Nagymihályt

 

A csallóközi ember ilyen gyenge keretre és játékra kétszer is meggondolja, hogy kiad-e 12-14 eurót.

 

Ez így rendben van?

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 32 olvasónak tetszik ez a cikk.