Hollandia és Horvátország már kijutott a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe. Kiket kaphat még Magyarország, ha...? - Körkép.sk
Zalán
  • HUF: 380.38
  • USD: 1.08
  • 9 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

Foci

Hollandia és Horvátország már kijutott a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe. Kiket kaphat még Magyarország, ha…?

A másik két csapat a Magyarország-Olaszország, illetve a Portugália-Spanyolország párosokból kerül ki.

Nyitókép: Körkép.sk

 

Amennyiben Magyarország ma legalább egy pontot szerez Olaszország ellen a Puskás Arénában a Nemzetek Ligája csoportkörének záró mérkőzésén, óriási tettet vihet végbe. Kijut ugyanis a Final Four döntőbe, azaz aközé a négy csapat közé, akik a Nemzetek Ligája győzelemért játszhatnak.

 

A zárószakaszra jövő júniusban kerül sor. Magyarország ellenfele Horvátszág és Hollandia lehet. Ez utóbbi két csapat ugyanis tegnap csoportjukat megnyerve biztosították helyüket a négyes döntőben.

 

A negyedik ellenfél a Portugália, Spanyolország, Svájc, Csehország fémjelezte csoportból kerül ki, ahol a portugáloknak és a spanyoloknak van még esélyük a csoportgyőzelemre.

SJE Nyílt nap

 

A ma esti mérkőzés tehát óriási presztízsértékkel bír. Hiszen a németek, olaszok, angolok mellett nemcsak hogy vezeti a halálcsoportnak nevezett 3. csoportot a magyar válogatott, de még meg is nyerheti azt.

 

A Final Fourban adott esetben így olyan sztárcsapatokkal mérkőzhet, mint Hollandia, Horvátország, illetve Portugália vagy Spanyolország.

 

Az esti mérkőzés 20.45-kor kezdődik 70 ezer néző előtt a Puskás Arénában. A Körkép.sk természetesen ott lesz a helyszínen.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket