Nyitókép forrása: rpctv.com

 

Tegnap barátságos mérkőzésen találkozott egymással Panama és Nikaragua. A hazaiak színeiben a már nem a DAC kötelékeiben szereplő Davis és Blackman is kezdődként játszotta végig a mérkőzést. Mi több. Eric Davis a kapitányi karszalagot is viselte.

 

A találkozó 3:2-es panamai győzelmet hozott, ami érdekes, hogy a mérkőzés kapcsán Davis is nyilatkozott Dunaszerdahelyről való távozásáról, ami láthatólag a játékos akarata ellenére történt.

 

Eric Davis. Kép forrása: rpctv.com

 

hirdetes

A keretben 8 évet lehúzó közöségkedvenc elmondta, hogy más lehetősége nem volt, mint a közös megegyezéssel való távozás. Gula vezetőedzővel ugyanis nem volt jó a kapcsolata, aki mindent megtett annak érdekében, hogy elhagyja a klubot. Davis számára így nem maradt más hátra, mint a búcsúzás.

 

„Jól érzem magam, régóta minden rendben volt körülöttem. A problémák a vezetőedzővel voltak. Az utolsó három mérkőzésen pályára léptem a DAC színeiben. Ez is mutatja, hogy az edzőmunkám rendben volt. A döntés a vezetőedző kezében volt. Úgy edzettem, mint egy állat, mégsem adott lehetőséget és elérte, hogy távozzak,”

 

– nyilatkozta a szurkolók nagy kedvence.

 

 

 

A panamai játékos többször elmondta, hogy nem szeretett volna távozni.

 

„Most itt vagyok, jól érzem magam. Az az igazság, hogy maradni akartam, de végül nem maradt más választásom, mint a közös megegyezéssel való távozás”

 

– nyilatkozta a válogatott mérkőzés után.

 

Körkép.sk hírlevél: 1. A mai DAC leggyengébb láncszeme a klubvezetés. 2. A KDH és a Szövetség egymástól inspirálódhat. 3. Budapest lesz szerdán a foci fővárosa

 

A Körkép.sk úgy tudja, hogy Davis nem tartozott Világi Oszkár klubtulajdonos veje, Jan Van Daele technikai igazgató kedvencei közé sem, aki szintén jelentősen közrejátszott abban, hogy Davis már nincs a csapatban.

 

Azóta az is kiderült, hogy Davist csapattársa és jóbarátja, a szintén panamai Blackman is követte, aki már szintén nincs a DAC kötelékében.

 

Blackman után Kružliak is: Miközben a Fradi és a Slovan szorgalmasan erősít, a DAC kerete gyengül

 

Körkép.sk

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.