Az olasz élvonalban szereplő Palermo ajánlatot tett Balogh Norbert játékjogának megvásárlásával kapcsolatban.
A Palermo labdarúgóklub elnöke, Maurizio Zamparini hivatalos ajánlatot tett Balogh Norbert játékjogának megvásárlásával kapcsolatban – olvasható a DVSC hivatalos honlapján.

„A két klub között folynak a tárgyalások. Klubunk annyit kíván nyilvánosságra hozni, hogy az elmúlt években a magyar labdarúgók játékjogával kapcsolatban lebonyolított transzferek közül valószínűleg a legnagyobb értékű valósul meg, amennyiben megegyezés születik.” – írják a honlapon.

Tájékoztatják továbbá szurkolóikat, hogy a DVSC hazai és külföldi labdarúgókkal is tárgyal a keret megerősítésével kapcsolatban.

 

A fantagazzetta.com Gianluca Di Marzio átigazolási szakértőre hivatkozva azt írja, hogy 1.5 millió eurót fizethet a 19 éves Baloghért a Palermo a DVSC-nek. A magyar csatár vasárnap utazhat Olaszországba, hétfőn orvosi vizsgálaton vehet részt. Egyes sajtóértesülések szerint a debreceniek csatárjáért az Ajax is bejelentkezett, ám ajánlatukat a klub elutasította.

 

 hirdetes_300x300  

Balogh Norbert 19 éves, és a hajdúságiak saját nevelésű csatára. Magyarországon a téli átigazolási időszak jövő hét keddtől február 9-én éjfélig tart.

 

dvsc.hu, nemzetisport.hu

nyitókép: rangado.hu

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!