Robert Fico kormányfő ma a Jaguar Land Rover székhelyén járt a brit Solihulle-ben, Birminghame mellett. Egy járművet ki is próbált.

 

A mai szolgálati útján a kormányfő a Jaguar vezérigazgatójával, Ralf Speth-szel is találkozott, aki köszönetet mondott a 130 milliós állami támogatásért. Ekkora összegű támogató csomagot hagyott jóvá ugyanis a Fico kormány az új befektetőnek. Ez az összeg a teljes befektetés 9 százalékának felel meg.

Na snímke premér SR Robert fico v automobile poèas návštevy v závode automobilky Jaguar Land Rover v meste Solihull vo Ve¾kej Británii. Solihull, 4. februára 2016. FOTO TASR - Michal Svítok
Kép: TASR

Fico egynapos nagy-britanniai útja a kocsikázáson kívül egy konferencián is részt vett Londonban, ahol a világ országainak vezetői a szír helyzet megoldásáról és az ott élők megsegítéséről tanácskoztak.

 

Na snímke vpravo premér SR Robert fico v automobile poèas návštevy v závode automobilky Jaguar Land Rover v meste Solihull vo Ve¾kej Británii. Solihull, 4. februára 2016. FOTO TASR - Michal Svítok
Kép: TASR

 

 hirdetes_810x300  

(Denník N)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!