O 5 minút 12 (STV1)

 

A műsor fő témái a Szlovák Nemzeti Tanács üléseinek kiértékelése és az EU soros elnökség fő prioritásai lesznek, ezen kívül szó lesz még Miroslav Lajčák ENSZ-főtitkári jelöléséről és egyéb aktuálpolitikai eseményekről is.

 

A műsor moderátora Martin Strižinec, a vendégek: Ľuboš Blaha (Smer-SD), Jaroslav Paška (SNS), Jozef Viskupič (OĽaNO-NOVA) és Milan Krajniak (Sme rodina – Boris Kollár) parlamenti képviselők lesznek.

 

 hirdetes_400x285  

V politike (TA3)

 

A TA3 műsorának mai adásában a gazdasági fejlődés és a szlovákiai életszínvonal lesz a központi téma, valamint az oktatásügy és az egészségügy problémáinak lehetséges megoldásai.

 

Itt is előkerül majd a soros EU-elnökség prioritásainak témája, szó lesz a migrációs válságról, a Sieť kormánytagságáról és népszerűségének zuhanásáról,  illetve az ellenzéki tanácsról és annak jelentőségéről.

 

A műsor moderátora Noro Dolinský, a vendégek: Robert Fico (SMER-SD) kormányfő, Radoslav Procházka (#Sieť) parlamenti képviselő, Natália Blahová (SaS) parlamenti képviselő és frakcióvezető, Richard Vašečka (OĽANO-NOVA), parlamenti képviselő és frakcióvezető.

 

RTVS, TA3

Nyitókép: RTVS

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!