A Tatrabanka, ami Szlovákia legnagyobb bankjai közé tartozik, június utolsó napján megdrágította szolgáltatásait ügyfelei számára, illetve eddig nem létező díjakat szabott ki:

 

  • Egyenes banki betét jogi személyek esetében : 3,00 euró (előtte 1,50 euró)

 

  • Készpénzfelvétel: 3 euró (előtte 2,50 euró)

 

A bank új típusú díjat is bevezetett: mától az előre jelzett, de végül nem megvalósított készpénzfelvételre is fizetni kell az illető összeg 0,1 százalékának értékében.
Számlaforgalom, SEPA

 

 hirdetes_300x300  

Drágult a banki fizetési megbízások (platobné príkazy) kezelésének díja – DIALOGu Live: 1,50 euró (előtte 1,20 euró). A fizetési megbízások gyorsított feldolgozásának illetéke a korábbi 25 euróról 5 euróval 30 euróra emelkedett.

 

A Tatrabanka díjat vezetett be az állandó átutalási megbízások (trvalé príkazy) történő módosítására is, ha azok a bankfiókban történnek (2 euró), és az átutalási megbízás jóváhagyására is (szintén 2 euró).

 

Hitelkártyáknál a tartozás készpénzben történő lefizetése esetén 5 eurós illetéket vezetett be a bank.

 

Az amerikai jelzálog, a jelzálogkölcsön, a fiataloknak állami támogatással nyújtott jelzálogkölcsön esetében a hitel változtatására kirótt korábbi 110 eurós díj 150 euróra emelkedik. Egyúttal 25 eurós illetéket vetett ki a kölcsön részletekben történő merítésére is, a második és további merítési részletekre a jövőben 25 eurót fizethetünk rá.

 

Aktuality.sk

 

Nyitókép: pravda.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!