Részt kell venni a kötelező betelepítési kvótáról szóló októberi népszavazáson, és nemmel kell voksolni – jelentette ki a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének elnöke.

 

Az elnök úgy véli: ha a betelepítések megtörténnek, a század végére elérhetjük, hogy eltűnik a magyar nemzet, muzulmánná válik a kontinens.

 

„Ezek csak sejtések, de emlékezzünk vissza például történelmünk 1541-től, 150 éven keresztül tartó időszakára, amikor a törökök uralkodtak és kipusztult az egész Alföld”

 

tette hozzá.

 hirdetes_300x300  

 

A potenciális bevándorlók harmada analfabéta

 

Náray-Szabó Gábor szerint a betelepítések azonnali hatásaként belpolitikai feszültséggel, esetleg terrorcselekményekkel, súlyos költségekkel kellene számolni, középtávon pedig a betelepültek integrációja – amelynek meghiúsulására már számos példát láthatunk Európában – okozna nagy problémát.

 

„Brüsszelben – én mondhatom, mert nem vagyok politikus – nem kezelik jól a kérdést, nem veszik figyelembe a kötelező kvótával összefüggő aggályokat, például amiket az imént felvetettem. Kizárólag a munkaerő-probléma lebeg a szemük előtt. De arra sem megoldás a bevándorlók beengedése, mert a potenciális bevándorlók harmada analfabéta. Őket kiképezni arra, hogy például számítógépes programokat fejlesszenek, elég nehéz lesz. Általános az a kánon, hogy meg kell őket segíteni. Ez lehetetlen”

 

jelentette ki Náray-Szabó Gábor.

 

Forrás: Kossuth Rádió/hirado.hu

Nyitókép: orientalista.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!