A meztelen és lenge öltözetű lányok képeit tartalmazó legendás Playboy magazin októberi száma meglepetést kínál a férfi olvasók számára, ugyanis első alkalommal jelenik meg az erotikus újság hasábjain belül egy fiatal muszlim nő, kendővel a fején.

 

Sokan árulóként tekintenek a Playboy hasábjain megjelenő muszlim nőre

A modell nem más, mint egy huszonkét esztendős líbiai származású amerikai újságíró, Noor Tagouri. Fotói illusztrációként szolgálnak egy, az „Árulók” címet viselő íráshoz. A cikk olyan nőkről és férfiakról szól, akik gyakran az életüket kockáztatják azért, hogy azt csinálhassák, amit szeretnek.

 

38b2533400000578-3811001-image-a-51_1475037431742
Fotó: dailymail.co.uk

 

 hirdetes_300x300  

Noor Tagouri a fotókon fekete farmerben, motoros bőrdzsekiben, khaki színű hidzsábban és fehér sportcipőben pózol. Az újságírónő egy favágó bakon ül, mégpedig egy olyan fal előtt, amelyre az amerikai zászló van felfestve. A zászlón a lövöldözés nyomai, egy galamb – a béke szimbóluma – , valamint a békemozgalom jelképe található.
A Playboy férfimagazinban megjelenő Noor fotói ellentétes reakciókat váltottak ki: míg az emberek egy része haladásként tekint a beburkolt nő fotóira, addig a másik részük éles kritikával illeti őt.

 

Forrás: teraz.sk

Nyitókép: aquila-style.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!