Pornófelvétel és kövér nők. Az amerikai elnökválasztási kampány egyre keményebb lesz. A legújabb téma az, hogy az elnökjelölti vitán Hillary Clinton felhozta: Donald Trump 20 éve sértegette Alicia Machado akkori szépségkirálynőt, mert a lány 1996-os Miss Universe győzelme után meghízott. Akkoriban Trump birtokában volt a Miss Universe védjegy, és nem nézte jó szemmel a szépségkirálynő gyarapodó kilóit.

 

A republikánus elnökjelölt válaszul a Twitteren pornóvideó készítésével vádolta meg a lányt pénteken. Hillary Clinton sem maradt adós a válasszal.

 

A legutóbbi Twitter bejegyzése teljesen tébolyult, még tőle is. Ismét bebizonyítja, hogy az ő vérmérséklete nem megfelelő ahhoz, hogy elnök és főparancsnok legyen – reagált Clinton.

 

Trump demokrata riválisát azzal vádolta, hogy a kampányban nyújtott segítségéért cserébe elintézte az amerikai állampolgárságot a venezuelai származású szépségkirálynőnek. Ezen felül Clinton vagyonának eredetére is megjegyzéseket tett.

 

– Hillary Clinton abból él, hogy adományokat söpört be speciális érdekekből, amelyek kifosztották a gyárainkat és elszakították a munkahelyeket Michiganből és más államokból. Így lett gazdag, hogy elvette a munkát és a pénzt maguktól és az államuktól – állította Trump.

 

 hirdetes_810x300  

 

A túlsúlyosság miatti megszégyenítés érzékeny témának számít. Hillary Clintonnak az eset jó lehetőséget biztosít arra, hogy újabb női szavazókat nyerjen meg magának.

 

hu.euronews.com
kép: bbc.co.uk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!