Rajmund, Zelma
  • HUF: 358.66
  • USD: 1.13
  • -6 °C
  • 0 °C

Hirdetés (X)

Friss hírek

Hivatalos: világszerte leállítja eddigi legjobb telefonja forgalmazását a Samsung

Minden kereskedelmi partnerének azt üzente a Samsung, vegyék le a polcokról a Galaxy Note7 készülékeket. A dél-koreai elektronikai óriás az üzleteknek és a mobilszolgáltatóknak is címzett üzenetben azt kéri: fejezzék be az értékesítést. Ezzel egyidőben leállították a szeptember elején történt termékvisszahívást követő csereprogramot is. A cég arra kéri a felhasználókat: akármilyen verziójú Note7 is van a birtokukban, kapcsolják ki, és ne használják azt.

 

Mindez azután történt, hogy hétfő délelőtt két hírügynökség is arról számolt be: a vállalat másfél hónapon belül másodjára leállította a gyártósorokat.

 

Az augusztus közepén piacra dobott Samsung Galaxy Note7-re a sorozatos öngyulladások miatt szeptember elején hirdetett termékvisszahívást a vállalat. A Samsung szeptember 19-én indította el csereprogramját, melyben a tűz- és robbanásveszélyes készülékeket új, biztonságosnak mondott verzióra cserélték. A program még három hete sem tart, de az új modell ismét baleseteket okoz, ezért a Samsung most ismét vizsgálatot rendelt el, és ennek idejére jobbnak látták ismét leállítani a forgalmazást.

 

Gyorsított eljárásban vizsgálja az eseteket az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság (CPSC), a tűzoltóság, valamint a repülős eset miatt az Egyesült Államok légügyi hivatala is (FAA). Eközben mind a négy nagy amerikai mobilszolgáltató úgy döntött, a nálunk vásárolt Note 7-ket mindenkinek kicseréli egy olyan telefonra, amilyenre az ügyfél szeretné, még a Samsung márkán belül sem kell maradni.

 

forrás: hvg.hu
kép: androidauthority.net

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket