A Demokrácia Szövetség elnevezésű Soros György által támogatott csoport, egyfajta baloldali ernyőszervezetként működik, amely a most nyilvánosságra került dokumentumok szerint támogatást nyújtott Donald Trump republikánus elnökjelölt kampányrendezvényeinek megzavarására – számolt be a Breitbart tényfeltáró cikkében.

 

A cél: zűrzavar és erőszak kirobbantása

 

A leleplező anyag „Esettanulmány: Faji Igazság” (Case Study: Racial Justice) címen szerepelt a Demokrácia Szövetség napvilágra került dokumentumaiban. A Breitbart szerzőjének kiemelése szerint a következőket tartalmazta:

 

 hirdetes_810x300  

Az úgynevezett Szolidarítási alap támogatásának célja, hogy a megbízott csoportok mindig készek legyenek felkeléseket szítani. Ennek érdekében biztosítani kell az aktivisták számára élelmiszereket, különböző kellékeket, transzparenseket és amennyiben szükség van rá óvadékot is.

 

A Dolnald Trump elleni tiltakozásokról több videó is nyilvánosságra került, így az is, amelyen az erőszakra felkészítő aktivisták éppen azt beszélik meg, hogy milyen módszerekkel robbantsanak ki zűrzavart és erőszakot Donald Trump rendezvényein.

 

Forrás: Breitbart/Magyar Idők

Nyitókép: theamericanmirror.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!