„Ha a problémás játékosoknak nem volt ránk egy órájuk szerdán, akkor ne várják el, hogy szombaton nekünk legyen 90 percünk rájuk.” – áll az YBS DAC Fanklub állásfoglalásában.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a két meccsel ezelőtti zsolnai hatgólos vereség után a DAC szurkolói tábora úgy döntött, minimálisan egy meccs erejéig távol marad a csapattól, és nem buzdítja a játékosokat a helyszínen. Hogy mennyire komolyan gondolták, mutatja a tény, hogy a Nagyszombat elleni rangadón csupán egy körülbelül 30-fős szurkolótábor jelent meg a Spartak otthonában, ahol immáron László Csaba vezetésével, és jobb játékkal, mégis kikapott a DAC.

 

A nagyszombati rangadó után a fanklub nyílt levéllel fordult a csapat vezetéséhez, hogy szervezzenek meg egy találkozót, ahol a szurkolók szemtől-szemben találkozhatnak a játékosokkal, és megbeszélhetik sérelmeiket, valamint ahol választ kaphatnak arra a kérdésre: merre tovább DAC?

 

 hirdetes_400x285  

A dunaszerdahelyi klub megszervezte ugyan a találkozót, ám arra az új kapitányon és három játékoson kívül más jelent meg a csapat oldaláról – a játékosok közül is azok voltak jelen, akiket egyébként sem szerettek volna kritikával illetni a szurkolók.

 

Ebből kifolyólag az YBS DAC Fanklub úgy határozott, hogy bár feloldják a teljes sztrájkot, mégsem vesznek részt az egész meccsen. Miavára 15 perces tervezett késéssel fognak megérkezni, így csak a 16. perctől fogják támogatni jelenlétükkel a csallóközi együttest.

 

 

Egymás elleni mérleg:

 

miava_dac

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!