Ján Kozák, a szlovák válogatott szövetségi kapitánya vélhetően a teljes keretre számíthat a péntek esti Litvánia elleni Vb-selejtező mérkőzésen. A meccset Nagyszombatban játszák 20.45 órai kezdettel.

„A játékosok egészségi állapota javult. Igaz, hogy ketten közülük  – Jano Ďurica és Ďuro Kucka – csak szerdán edzettek először, de azt hiszem, mindhetten bevethető állapotban lesznek. Ez esetben 100 százalékig biztos vagyok a kezdő tizenegyben, amely pályára lép,”

 

mondta Ján Kozák csütörtökön. A csapat Szencen edzett, mivel szeretné, ha a nagyszombati játéktér tökéletes állapotban lenne a mérkőzés előtt.

 

Szlovákia jelenleg a harmadik helyen szerepel a Vb-részvételért küzdő F-kvalifikációs csoportban, két pont lemaradásra a második helytől. Első mérkőzésükön Angliától kaptak ki otthon 0:1-re, majd Szlovéniában szintén egy góllal. Ezt követte a skótok elleni 3:0-ás győzelem Nagyszombatban.

 

 hirdetes_400x285  

A csoportot a 7 pontos Anglia vezeti, a Litvánok és a Szlovéneknek egyaránt 5-5 pontjuk van. Skóciának 4, Szlovákiának 3. Málta eddig még nem szerzett pontot.

 

A várható kezdőcsapat:

 

Kozáčik – Pekarík, Škrtel, J. Ďurica, Hubočan – Škriniar, Kucka – Mak, Hamšík, Weiss – A. Nemec

 

webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!