Volt, ahol parkolóhely miatti vita fordult át lövöldözésbe, máshol családi kiszerelésű WC-papírért tört ki tömegverekedés. Tömegverekedések kísérték Amerika-szerte, ahogy kinyitottak a boltok és elkezdődött a Black Friday őrülete. Két halálos áldozatot követelt a nap.

 

Az első áldozatról még ottani idő szerint éjjel érkezett hír: New Jerseyben egy bevásárlóközpont parkolójában tört ki lövöldözés. A nevadai Renóban is emberéletet követelt a hajnali vásárlási láz, ott autósok egy parkolóhelyen kaptak össze – egy embert ott is lelőttek.

 

Máshol is tömegverekedésbe torkollott, ahogy a vásárlók megrohamozták a boltokat. Columbusban például a DVD-lejátszók miatt tört ki botrány egy Walmartban, de az USA-n kívül is voltak botrányok. Leedsben a sorban állás közben megkéseltek egy szolgálaton kívüli rendőrt, a dél-afrikai Durbanben pedig a családi kiszerelésű akciós WC-papírok miatt tört ki tömegverekedés egy plázában.

 hirdetes_810x300  

 

https://www.youtube.com/watch?v=JDQ_Nytakcw

 

Ez a videó például a kaliforniai Modestóba visz bennünket. Bár pont nem egy üzletben készült, hanem előtte, így a konfliktus pontos oka sem tisztázott.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rq29V9uSeU0

 

Komoly lökdösődés műszaki cikkekért:

 

https://www.youtube.com/watch?v=tS2NIaTLkwE

 

forrás: hvg.hu
kép:   thegrownupgeek.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!