Már 500 forintért élőben szurkolhatunk Hosszú Katinkáéknak - Körkép.sk
Ráhel, Csenge
  • HUF: 388.37
  • USD: 1.08
  • -2 °C
  • 2 °C
Friss hírek

Már 500 forintért élőben szurkolhatunk Hosszú Katinkáéknak

A szervezők csütörtökön délben elindították a jövő évi budapesti vizes világbajnokság jegyértékesítésének első szakaszát.

 

A vb honlapja szerint egyértelmű cél volt, hogy az árakat a “megfizethetőséget messzemenően figyelembe véve” állapítsák meg, így a Dagály Úszóarénába az úszóversenyek délelőtti programjára már 500 forinttól lehet majd belépőket vásárolni, míg a délutáni és esti döntős programokra 2000 forinttól tudnak az érdeklődők jegyekhez jutni.

 

mti
Verrasztó Evelyn, Kapás Boglárka, Késely Ajna és Hosszú Katinka – jövőre nekik is szurkolhatunk a vb-n. forrás: origo.hu / MTI

 

A világbajnokság óriás-toronyugró versenyeire, a Batthyány téri Duna-szakasznál, a 35 méteres ideiglenes torony tövében létesítendő lelátóra 500 és 1500 forint között lehet belépőt vásárolni. A Dagály Úszóarénában tartandó műugró- és a városligeti műúszóversenyekre már 500 forintért is be lehet majd jutni,a döntőkre pedig 3000 forintért már a legjobb helyeken ülhetnek a rajongók.

SJE Nyílt nap

 

A jegyeket a fina-budapest2017.com honlapon, valamint a Eventim hagyományos értékesítő hálózatán keresztül lehet megvásárolni. A Dagály Úszóarénában12 ezer férőhelyes lesz a nézőtér,egy-egy programra 9000 jegyet fognak értékesíteni.

 

A vízilabda-mérkőzéseknek otthont adó Hajós Alfréd Uszodában 8000-es lesz a lelátó, a Battyhány téri Duna-parton 1200, a Városligeti tónál 4000, míg a nyíltvízi úszószámok helyszínén, Balatonfüreden 1300 fős nézőteret alakítanak ki.

 

origo.hu
kép: fina-budapest2017.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket