A Szímői Csemadok ASZ, Levédia Kör és a ViaNova ICS jelentkezőket vár a Kantár Csaba Ifjú Alkotók Találkozójára, amelyet 2017. január 14. szerveznek meg Szímőn a Jedlik Házban. A találkozó célja, hogy fiatal íróink, alkotóink, közéleti személyiségeink bemutatkozzanak, ismerkedjenek egymással és a közönséggel.

 

A találkozón bemutatják azt a kiadványt, amely a 2015-ös évi találkozó résztvevőinek munkáiból készült, illetve a korábbi évek rendezvényeinek résztvevői által küldött írásokat tartalmazza. A kötetben megjelenő alkotók is részt vesznek a találkozón. De várják olyan fiatal írók, költők jelentkezését, akik szívesen megmutatnák alkotásaikat a közönségnek.

 

Amennyiben valaki késztetést érez magában, vagy van olyan ismerősük, akikről tudják, hogy verseket, novellákat, regényeket, meséket írnak, vagy kimagaslóan tehetséges írók, küldjék el művüket, jelentkezzenek a találkozóra.

 

 hirdetes_300x300  

Cél a fiatalon elhunyt Kantár Csaba emlékének ápolása mellett a fiatal tehetségek felkutatása és felkarolása

 

A találkozó fő műsorát a saját írásokból, alkotásokból előadott részletek alkotják, helyet kapnak a zenés, táncos produkciók is. A rendezvényre szeretettel meghívják a pályázó hozzátartozóit, barátait, családtagjait. Jelentkezni a találkozóra január 7-éig lehet.

 

További információk és jelentkezés a [email protected] vagy a [email protected] e-mail címen.

 

Nyitókép: Levédia Kör

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!