Kiemelkedő eredményekkel teli évet zárt Hosszú Katinka, aki szerint még ezeket is elhomályosíthatják jövő évi lehetséges győzelmei a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.

 

Hosszú Katinka egy szellemet kerget

 

„Nagyon hosszú és kemény év volt, olimpiával, Európa-bajnoksággal, világkupa-sorozattal és rövidpályás világbajnoksággal, de nagyon sikeres, ezt azért az úszásban könnyű mérni”

 

mondta Hosszú Katinka, aki a kerekasztal-beszélgetésen minden idei érmét – közte az együttesen 172 arannyal, benne a három rióival – bemutatta.

 hirdetes_810x300  

„Többször is kérdezték tőlem, hogy jövőre miképpen tudnám ezt felülmúlni, de azzal, hogy itthon lesz a világbajnokság, már a győzelem biztosan tízszer annyit jelent majd”

 

tette hozzá a háromszoros olimpiai bajnok.

 

15578434_10154871317021941_1225182748367899133_n
Fotó: Veres Viktor

 

Hosszú Katinka hangsúlyozta, a kiváló eredmények ellenére edző-férjével, Shane Tusuppal együtt folyamatosan keresi, üldözi az új kihívásokat, hiszen ha továbbra is sikeres akar maradni, akkor nem dőlhet hátra.

 

„Shane-nel mi létrehoztunk egy nem létező úszót, akit folyamatosan kergethetek. Szerencsére ilyen még nincs a világban, de így kell gondolkoznom”.

 

Forrás: m4sport.hu/nemzetisport.hu

Nyitókép: facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!