Félmillió forintot adott egy névtelenséget kérő Petőfi hallgató azért a focilabdáért, amely a nyári ladarúgó-Európa-bajnokság egyik legjobb mérkőzésén, a magyar-portugál összecsapáson szerepelt.

 

A labdáért a rádió Talpra magyar című reggeli műsorában lehetett licitálni. 8 óra 30 perckor még 320 ezer forinton állt a licit, de a műsor végére ez az összeg 500 ezerre emelkedett. Ennyit adott a neve elhallgatását kérő hallgató azért a labdáért, amelyet talán Gera Zoltán is kapura küldött a franciaországi tornán. A licit nyertese kapott egy darabot a hálóból is, amely háromszor rezgett meg a magyar találatok után a portugálok ellen vívott emlékezetes találkozón.

 

A Petőfi Rádió karácsonyi jótékonysági árverésén összegyűlt pénz az Igazgyöngy Alapítványhoz kerül. “A Berettyóújfalui kistérségben komplex esélyteremtő munkát végezünk, amellyel a következő generáció életét szeretnénk könnyebbé tenni, a pénzt erre a célra fogjuk hasznosítani” – mondta el az adásban L. Ritók Nóra, az alapítvány igazgatója, aki hozzátette, hogy a munkahelyteremtés, az önfenntartás kialakításának segítése és a kríziskezelés a legfontosabb feladatuk a kistérségben. Többek között váratlan kiadások fedezését segítik olyan családok esetében, amelyek anyagi gondokkal küzdenek.

 

 hirdetes_300x300  

MTVA sajtóhír
kép: csakfoci.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!