Károly, Karola
  • HUF: 356.94
  • USD: 1.11
  • 1 °C
  • 6 °C

Hirdetés (X)

Egyéb

2017-ben is felvidéki magyar női példaképeket keres a Femine Fortis – Felhívás

Ön is ismer olyan nőt, lányt, asszonyt, aki a példaképünk lehet? Olyan sikeres embert, aki bebizonyította nőként is lehet nagyot alkotni? Szeretné, ha mindenki megismerné a történetét? Sikereit? Az oda vezető utat? A Femine Fortis – Erős Nők polgári társulás keresi a felvidéki magyar női példaképeket.

 

“Lehet az egy édesanya, egy vállalkozó, közéleti ember, kultúra szervező, regionális politikus, művész, író. A lényeg, hogy értékeket jelenítsen meg, hogy a környezete és a felvidéki magyarság felnézhessen rá” – áll az Erős Nők, Femine Fortis  Körkép.sk-nak küldött nyilatkozatában.

 

Döntés 2017. feburár 20. után

 

Bárki jelölhető, aki méltó példaképpé válhat. A javaslatokat a szervezők február 20-ig várják, a kuratórium ez után dönt. A kuratórium tagjai: Bauer Edit, Gergely Papp Adrianna, Kiss Beáta, Németh Gabriella és Zupko Mária. Az elismerést ünnepélyes keretek között márciusban adják át.

 

peldakep-dij
Példakép-díj. Kép: Femine Fortis

 

A jelölések a feminefortis (kukac) gmail (pont) com címre küldhetők a jelölt telefon és email elérhetőségeivel, valamint egy életrajzzal vagy ajánlással, amelyben kifejtik, miért javasolják az adott személyt.

 

2016-ban Cséfalvay Ágnes és Bodnár Éva kapott elismerést

 

A jelölők saját elérhetőségeiket is kérik megadni. A kiírás szerint férfiak is jelölhetnek olyan nőt, akiket méltónak találnak egy ilyen elismerésre!

 

A Femine Fortis 2016 tavaszán két személyt díjazott: Cséfalvay Ágnes kapta meg a Példakép-díjat, Bodnár Éva munkásságát pedig különdíjjal ismerte el a szervezet.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket