A szigorú biztonsági intézkedések ellenére is voltak szexuális bűncselekmények Kölnben, ezen a szilveszteren is – hangzott el az M1 vasárnap reggeli Híradójában.

 

Az M1 kölni tudósítójának beszámolója szerint a város több pontján is intézkedniük kellett a rendőröknek, mert bevándorlók rendbontásokra készültek. A kölni rendőrség szóvivője hajnalban jelentette, hogy migránsok zaklatták az ünneplőket.

 

Az M1 tudósítója azt mondta: éjjel kettőig két szexuális molesztálás történt. Az egyik a belvárosban, a dómnál volt, a másik pedig a főpályaudvarnál, ahol három migráns volt az elkövető. A férfiakat hamar elfogták – hangzott el a Híradóban.

 

 hirdetes_810x300  

A Kölner Stadt-Anzeiger napilap információi szerint körülbelül 1700 főt igazoltattak az éjszaka folyamán a rendőrök, közülük 29 főt elő is állítottak. A kölni rendőrség a facebookon és a twitteren is megerősítette, hogy biztosítotani kellett a kölni főpályaudvar környékét, ahol több száz, valószínűleg afrikai állampolgár jelent meg csoportosan.

 

 

Tavaly szilveszterkor Köln belvárosában tömegesen fordultak elő bűncselekmények. Felháborodást főleg a nők sérelmére elkövetett szexuális zaklatások váltottak ki. Az elkövetők körbevették és zaklatták az áldozatokat, közben loptak tőlük.

 

MTI, teraz.sk

Nyitókép: focus.de

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!