A Szlovák Posta kiértékelte a Staffino értékelő applikációval begyűjtött eredményeket. Az értékelések többsége dicséret volt, ugyanakkor sok panasz is érkezett, miszerint a posta lassú, az épületei szörnyűek, a személyzet pedig nem készséges.

 

A Szlovák Posta pár hónappal ezelőtt csatlakozott a Staffino applikációhoz, amelyen keresztül nemcsak a postát, de különböző éttermeket, szolgáltatásokat, hivatalokat is értékelhetünk.  A posta esetében több ezer értékelés érkezett, ezek nagy része, csaknem 70%-a dicséret volt, a legtöbben a küldemény érkezésének elektronikus jelzését kedvelték.

 

A válaszadók leginkább azt nehezményezték, hogy sokat kell várni a postán. A negatív értékelések 27 százalékát a lassú ügyintézés tette ki. A válaszadók 22 százalékát zavarja a posták épületének állapota. A nem segítőkész személyzet pedig a panaszok 16 százalékát tette ki.

 

 hirdetes_810x300  

Az elektronikus értesítést az emberek 13 százaléka értékelte negatívan, de megjelent a panaszok között a kézbesítők rossz hozzáállása, vagy az elveszett küldemények is. Az eredmények az aktuality.sk grafikonjain:

 

33
forrás: aktuality.sk

 

 

44
forrás: aktuality.sk

 

aktuality.sk
kép: dnes24.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!