Szombat este állt utoljára színpadra a legendás heavy metal banda, a Black Sabbath. Ozzy Osbourne biztos benne, hogy nem lesz több koncert.

 

A zenekar kifutotta magát

 

A két órás búcsúkoncertet a birminghami NEC Arenában tartották. A Black Sabbath 15 számot játszott el, utolsónak leghíresebb daluk, a Paranoid hangzott el, amelyet a zenekar Facebook-oldalán élőben lehetett követni. Az énekes, Ozzy Osbourne megköszönte a rajongóknak a majd öt évtizedes támogatást. A zenekar tűzijáték közepette, egy utolsó közös fotóval köszönt el a rajongóktól – írja a BBC.

 

 hirdetes_810x300  

A zenekar The End nevű turnéja tavaly januárban kezdődött, és 81 koncertjük volt világszerte. A turnét két birminghami show zárta le, ami nem véletlen, hiszen a zenekart 1968-ban ebben a városban alapította Ozzy Osbourne, a gitáros Tony Iommi, a basszusgitáros Geezer Butler és a dobos Bill Ward.

 

Fotó: krock1057.ca

 

Osbourne szerint a lehető legjobb élete volt a Black Sabbath-nak köszönhetően. Azt is megerősítette, hogy ez valóban az utolsó koncertjük volt, mert a zenekar kifutotta magát.

 

A utolsó show-n leginkább a régi, 1972 előtti dalaikat játszották. A koncert a beszámolók szerint egyértelműen a nosztalgiáról szólt, az egész világról érkeztek rajongók, és sokan könnyek között nézték a búcsút.

 

Forrás: BBC

Nyitókép: Ultimate Classic Rock

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!