Február 11-én 14.00 órától a kezdődött a DAC tavaszi idény előtti főpróbája, és egyúttal a téli felkészülés ötödik mérkőzése.  Idén először szerepel a csapat a DAC Arénában, ahol a cseh élvonal negyedik helyén álló Zlín együttesét fogadják. Élő tudósításunk a mérkőzésről!

 

Frissítve 20:00

 

Dunaszerdahelyen havazik, azonban az nem szegte kedvét a boldog szurkolóknak, akik nagy lelkesedéssel drukkolnak a dunaszerdahelyi csapatnak. László Csaba védencei már az 5. percben lesgólt rúgtak, igaz, pár perccel később ez az ellenfélnek is sikerült. Nagy tempójú, támadó csapatokat láthatunk a pályán.

 

 hirdetes_300x300  

A félidő vége előtt nagyobb sebességbe kapcsoltak a csapatok, a vendégeknek két nagy helyzetük is volt, igaz, a DAC is próbál becsületesen rohamozni. Félidőben az állás: 0-0.

 

 

A 60. percnél járva még mindig 0-0 az állás. Ettől függetlenül igazi meccshangulat uralkodik a stadionban. Zúg a Harjá DAC! Nagyon akarnak a sárga-kékek – több nagyobb helyzetük is volt, melyeket sajnos nem sikerült gólra váltani.

 

A 74. percben a zlíniek lecserélik 7 játékosukat plusz a kapusukat.

 

A mérkőzés véget ért, az utolsó előkészületi meccs végeredménye 0:0.

 

A meccs videós összefoglalója:

 

 

Fotóink:

 

 

 

 

Senkit se tévesszenek meg az üres székek – a meccsre az Aréna „C” lelátóját nyitották csak meg

 

 


 

Négy felkészülési mérkőzés után ez már a tavaszi idény főpróbája a DAC számára. Az eddigi találkozókon két döntetlen (Karpaty Lviv 1:1, Dynamo Moszkva 2:2), egy vereség (Kajrat Almati 0:1) és egy győzelem (az addig veretlen FK Mladá Boleslav elleni 3:1) a mérlegük. A három törökországi gólszerzőhöz (Vida, Pačinda, Mészáros) kedden Huk, Šafranko és Štepanovský is csatlakozott.

 

Az FC Fastav Zlín együttese a Délkelet-Csehországban található városban székel, mely a cipőkészítésről híres. A klub még a múlt évszázadban aratta legnagyobb sikereit, amikor is a Cseh és a Csehszlovák Kupát is sikerült elhódítaniuk, ezen kívül pedig az első és a harmadik liga között ingáztak. A 21. század minden bizonnyal legjelesebb mérkőzéseit az Intertotó-kupa 2004/05-ös kiírásában játszották, amikor is majdnem sikerült búcsúztatniuk a spanyol óriás Atletico Madridot.

 

 

Körkép.sk, fcdac.sk
képek: Körkép.sk/KZS

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!