Az egyik legnagyobb internetes áruházat birtokoló Amazon új logisztikai központ nyit Szlovákiában.

 

Az Amazon amerikai társaság első logisztikai központját kívánja megnyitni Szlovákia területén. Az elkövetkezendő három évben  mintegy ezer alkalmazottat kíván alkalmazni. Az Aktuality.sk-t minderről Juraj Vedej informálta, aki az amerikai céget a médiával való kapcsolattartás során helyettesíti.

 

A szlovákok már dolgoznak az Amazon számár

 

 hirdetes_810x300  

Vedej szerint a következő befektetéshez az is hozzájárult, hogy az Amazon sikeresen működik Pozsonyban, ahol mintegy 850 munkást alkalmaznak főállású munkaviszonyban.

 

Az Amazon szeredi központjának látványterve (Forrás: Amazon)

 

A pozsonyi Amazon alkalmazottai főként pénzügyi menedzserként, ügyfélmenedzserként, humánerőforrás-menedzserként, értékesítési menedzserként és elemzőként dolgoznak. Az új logisztikai központ a karrierépítés lehetőségével és az alkalmazottaknak járó kedvezményekkel vonzza a dolgozni vágyókat.

 

Az egyes pozíciókra már nyáron megkezdik a toborzást

 

Az új logisztikai központ a szeredi Mountpark területén kap helyet, mégpedig 60 ezer négyzetméteren. A központ megnyitását 2017 harmadik negyedében tervezik.

 

Az Amazon szeredi központjának látványterve (Forrás: Amazon)

 

„A szeredi központ dolgozói azoknak a termékeknek az állapotát fogják bírálni, amelyek nem kerülhettek kézbesítésre vagy éppenséggel visszaküldték őket az Amazonba” – pontosította a munkaköri leírást Vedej.

 

Az Amazon a hivatások különböző területéről szeretne alkalmazni munkásokat: üzemvezető- és pénzügyi menedzsereket, technológusokat, valamint információ- és kommunikációtechnológiai szakembereket. Ezekről a pozíciókról az érdeklődők számára pontosabb leírást nyújt az Amazon weboldala (www.pracavamazone.sk). Azokra a pozíciókra, amelyekhez nem szükséges a gyakorlat, már a nyár közepén megkezdik a toborzást.

 

Forrás: aktuality.sk/sme.sk

Nyitókép: pcrevue.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!