Róbert Bezák menesztett nagyszombati érsek, aki még nem is olyan régen az olaszországi Bussolengo kolostorban tevékenykedett, jelenleg Szlovákiában tartózkodik. Az újságíróknak pedig megjegyezte, hogy egy új könyv kiadásán dolgozik.

 

Bezáknak nincsenek nagy víziói

 

Azokkal az emberekkel vagyok, akik szeretnek, és akiket én is szeretek. Nekem ebben a pillanatban ez elegendő”– mondta, majd hozzátette, hogy minden, ami az országban történik, érdekli őt.

 

 hirdetes_300x300  

Minden, amit itt együtt megélünk, a különféle ügyek és események, formálnak minket. A fontos az, hogy az élettel és a körülöttünk lévő emberekkel szemben ne legyünk közömbösek” – tette hozzá Bezák.

 

Róbert Bezák saját elmondása szerint egyszerűen él, és nincsenek semmiféle nagy víziói. Az olvasással és a sporttal azonban nem hagyott fel, rendszeresen olvas és sportol. A sportot pedig a tévében is figyelemmel kíséri.

 

Arra a kérdésre, hogy hogy van, Bezák így felelt: „Amennyiben osztályoznom kéne úgy, mint az iskolákban, akkor azt mondanám, hogy jól. Hiszen a jobb az már dicséretes lenne, a rosszabb pedig elégséges. Én úgy érzem, hogy valahol a kettő között vagyok.”

 

Arra a kérdésre, hogy az olvasók számíthatnak-e egy újabb könyvre, Róbert Bezák sejtelmesen csak annyit mondott: „Nem szeretnék olyasvalamit megelőzni, ami lehet, hogy még csak készülőben van”.

 

A húsvétot családi körben tölti

 

Amikor a közelgő húsvéti ünnepekről kérdezték, nem feledkezett meg a saját ügyének megemlítéséről sem. „A Róbert Bezák-ügy lezárult, és Róbert Bezáknak azt az életet kell élnie, ami most jön.” Az ünnepeket egyszerű emberként éli meg. „Odahaza találkozunk, lehet, hogy lesz egy kis kolbász is, esetleg valamiféle nyuszika és zöld füvecske. Talán az anyukámat és a nővéremet meglocsolom” – zárta le a beszélgetést Bezák.

 

Forrás: aktuality.sk

Nyitókép: hlavnespravy.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!