Új fordulatot vehet ifj. Vladimír Weiss ittas vezetéses ügye. A járási ügyészség szerdán ugyan leállította az eljárást arra hivatkozva, hogy nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy valóban törvénysértés történt, még ugyanaznap Jaromír Čižnár főügyész bejelentette, hogy maga is vizsgálatot indít.

 

A Nový Čas azonban ma nyilvánosságra hozott egy fényképet, amely Weisst ábrázolja, ahogy a volán mögött ül azon az estén, mikor ittas vezetés miatt előállította a rendőrég. Még az ölében is volt egy utas.

 

A szlovák napilap azt állítja, birtokába jutott egy videofelvétel, amely egyértelműen bizonyítja, hogy aznap ifj. Weiss vezetett. A felvételt ma délután 13:00-kor hozzák nyilvánosságra.

 

 hirdetes_810x300  

A szlovák válogatott focistát tavaly október 2-án hajnalban állították elő Pozsonyban, Mercedes típusú luxusautójában összesen 10 fiatal tartózkodott. Weiss elutasította az alkoholtesztet (a vérvételt is), amit a törvény úgy kezel, mintha 1 ezrelék alkohol lenne a vérében.

 

A rendőrség Weiss ellen vádat emelt, ám csak egy tanú (az őt igazoltató rendőr) vallotta azt, hogy a sportoló volt a sofőr, másik három tanú szerint nem Weiss vezetett (az nem derült ki, hogy akkor vajon ki ült a volánnál). A rendőrség 30 óráig tartotta őrizetben a válogatott játékost.

 

Hnonline.sk/ Körkép.sk

Nyitókép: cas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!