A mániákus esti tévézők, tabletezők ugyan tudják, hogy nem ártana eleget aludni, de a filmek, sorozatok néha annyira izgalmasak, hogy csak múlnak és múlnak az órák, és bár majd leragad a szemük, mégsem alszanak el.

 

Na, ilyesmi nem történhet meg a Napflix oldalon (mind a név, mind a logó a Netflixre hajaz), amelyik ugyan videostreaming szolgáltatás, azonban arra szakosodott, hogy a világ legunalmasabb videóit gyűjtse egy helyre – derül ki a HVG cikkéből. A videókat egyébként a felhasználók töltik fel, de a szolgáltatásnak is van jó pár saját filmje.

 

A videoplatform egyébként úgy jellemzi magát, mint a hely, ahol megtalálhatók a legcsendesebb és legálmosítóbb videók, amelyek segítenek a relaxálásban és az elalvásban. Vannak egészen rövid videók, de beállíthatjuk, hogy hány percig ismételgesse ezeket a szolgáltatás.

 

 hirdetes_810x300  

Az oldalon kategóriákba sorolták a videókat (olyan izgalmasak vannak közöttük, mint az oktatás, a vallás vagy a hirdetések, azaz véget nem érő termékbemutatók), de ha biztosra akarunk menni, érdemes rögtön a Relax kategóriát választani. A szolgáltatás használata ingyenes.

 

HVG
kép: napflix.tv

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!