Szombat déltől vasárnap estig teljesen lezárják a D1-es autópálya Pozsony és Nagyszombat közötti szakaszát. A rendőrség arra figyelmeztet, hogy a sofőrök az érintett útszakaszokon forgalomkorlátozásokkal számoljanak.

 

A D1-es autópálya Pozsonysárfőtől (Blatné) kezdődően lesz lezárva szombaton 12 órától vasárnap estig” – tájékoztatott Lucia Mihalíková rendőrségi szóvivő. A korlátozás oka, hogy egy autópályahíd tartóelemeit helyezik majd el Pozsonysárfő közelében.

 

„Teljesen lezárják a jobboldali forgalmi sávot egy 14 kilométeres szakaszon Pozsonysárfőtől (a 29,500-as kilométerkőtől) Vedrődig (a 43,500-es kilométerkőig), valamint a baloldali forgalmi sávot Nagyszombattól (a 49,784-es kilométerkőtől) Pozsonysárfőig (29,500-as kilométerkőig), vagyis egy megközelítőleg 20 kilométeres szakaszon”

 

– magyarázta a szóvivő.

 hirdetes_810x300  

 

Az elkerülő útvonalakat a D1-es autópálya érintett szakaszával párhuzamosan haladó I/61-es úton, illetve az I/62-es úton és az R1-es gyorsforgalmi úton jelölik ki.

 

A forgalomkorlátozás kapcsán a sofőröket arra kérjük, hogy az említett útszakaszokon a megszokottnál is elővigyázatosabban vezessenek és tartsák be a rendőrség utasításait“ – mondta a rendőrségi szóvivő.

 

Forrás és nyitókép: teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!