Vasárnap, május 7-én idegenben lép pályára a DAC az Aranyosmarót ellen. A klub honlapja szerint elindult a jegyelővétel a mérkőzésre, ahogy az YBS DAC fanklub is elkezdte az autós utazás megszervezését a szurkolók részére.

 

A mérkőzés vasárnap 17:30-kor kezdődik, jegyeket elővételben a DAC-stadion éttermében szerdától péntekig 9:00 és 16:00 között, szombaton 12:00-tól 16:00-ig, ill. a dunaszerdahelyi Turul bárban naponta a nyitvatartási idő alatt lehet vásárolni.

 

A jegyek egységes ára 5 euró, az utazással kapcsolatban az YBS facebook-oldalán lehet informálódni.

 

 hirdetes_300x300  

Online jegyvásárlás a DAC-Zólyombrézó bajnokira

 

Elindult az online jegyvásárlás a DAC utolsó hazai mérkőzésére, melyet a 2016/17-es idényben a Zólyombrézó ellen abszolválnak László Csaba védencei.

 

A mérkőzésre május 14-én kerül sor 14:20 órától kezdődően. Habár a DAC jegypénztáraiban csak május 10-től lesz lehetőség jegyvásárlásra, a B2, B3 és B4 szektorok kivételével már most beszerezhetőek a belépők.

 

A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu, és egy személy bemehet.

 

 

Körkép.sk, fcdac.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!