Az emberek 62 százaléka nem ért egyet Igor Matovič (OĽaNO-NOVA) döntésével, aki kijelentette hogy egy ismeretlen férfi fenyegetése miatt nem fog járni a parlament üléseire – derült ki a Polis Slovakia SITA hírügynökségnek készített felméréséből, amelyet május 13-19 között végeztek el 1366 felnőttkorú személy megkérdezésével.

 

A megkérdezettek a következő kérdést kapták: Az OĽaNO elnöke, Igor Matovič kijelentette, hogy egy ismeretlen férfi utcai fenyegetése miatt nem jár be többet a parlament üléseire. Egyetért a döntésével? A válaszadók 11 százaléka inkább vagy teljesen egyetért a politikussal, több mint 25 százalék nem tudott válaszolni.

 

Az emberek többsége azt állítja, hogy Matovič gondolata, miszerint a fenyegetések hátterében Andrej Danko, Robert Fico, Bugár Béla vagy esetleg Robert Kaliňák áll, nem helyes. A megkérdezettek 55,9 százaléka szerint Matovič érvelése nem helytálló, 18 százalékuk gondolta úgy, hogy az ellenzéki politikus állításai helyesek, a megkérdezettek 22,5 százaléka pedig nem tudott válaszolni a kérdésre.

 

 hirdetes_400x285  

Webnoviny.sk
kép: SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!