Már a közösségi médiában is elérhetőek a vonatközlekedéssel kapcsolatos friss helyzetjelentések és információk – a Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) a hatékonyabb  kommunikáció érdekében egyre több csatornán szeretné tájékoztatni utasait.

 

A rendkívüli eseményekről a nap 24 órájában tájékoztatják  majd az utasokat a Twitteren, Facebookon  és a társaság honlapján is. Filip Hlubocký, a ZSSK vezérigazgatója szerint nem szeretnék, hogy az utasok órákat várakozzanak egy vasútvonalon és ne tudják, hogy mi történik. A jobb információszolgáltatás érdekében ezért folyamatos hírek érkeznek majd a késésekről, balesetekről, közlekedés megszakításáról és újraindulásáról is.

 

A Twitteren diszpécserek segítségével teszik közzé az információkat, ezek követéséhez nem szükséges regisztrálni az oldalon, elég csak felkeresni a társaság fiókját. Azok az utasok, akik részletesebb információkat szeretnének kapni, továbbra is igénybe vehetik a ZSSK non-stop vevőszolgálatát ( telefonszám: 18 188, e-mail: [email protected]).

 

 hirdetes_400x285  

ZSSK
kép: info.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!