Holnap 18 órától tartja első felkészülési edzését a DAC. Az újdonsült edző, Marco Rossi először veheti élőben szemügyre a játékosok teljesítményét, az edzés kezdete előtt a játékosok és az edzők válaszolnak majd a sajtó kérdéseire a DAC-arénában.

 

A június 11-én kinevezett olasz szakember edzői karrierjét alacsonyabb osztályú olasz csapatoknál kezdte. 2012 augusztusában lett a Budapest Honvéd FC vezetőedzője, mindjárt az első idényében bronzérmet szerzett a piros-feketékkel.  Az elmúlt öt évből négyet töltött a kispestieknél, a nemrég véget ért 2016/17-es szezonban bajnoki címhez vezette a csapatot.

 

Rossi egy korábbi interjúban már kifejtette, hogy a klubvezetéssel együtt az szeretnék, ha az új idényben huszonkét meccs után az első hat hely egyikén végeznének.  Világi Oszkár klubtulajdonos szerint a klub filozófiája továbbra is a fiatal, saját nevelésű játékosok beépítése a csapatba, s ezt Rossival biztosítottnak látják.

 

  hirdetes_300x300   

Jó hír, hogy a korábbi felújítások után augusztusban elkészül a főtribün és a hozzá tartozó kiszolgáló létesítmények is, készült is egy nagyszerű videó az Arénáról:

 

 

Körkép.sk
borítókép: fcdac.sk

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!