A Budapest Honvéd 2-1-re kikapott szerdán az izraeli Hapoel Beer-Seva vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

 

Az izraeli csapat már az első félidőben vezetést szerzett, a második elején pedig megduplázta előnyét, de a kispestiek olasz légiósa, Davide Lanzafame a 63. percben szép fejessel szépített.

 

Az előző szezonban az Európa Ligában a legjobb 32 közé jutott hazaiaknál a magyar válogatott Korhut Mihály végigjátszotta a találkozót.

 

 hirdetes_810x300  
A Hapoel Beer-Seva 2-0-ra vezetett, de Lanzafame fejesével szépítettek a kispestiek Izraelben.. Kép: rangado.hu

 

A visszavágót egy hét múlva zárt kapuk mögött a Bozsik Stadionban rendezik.

 

 Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:
Hapoel Beer-Seva (izraeli) – Budapest Honvéd 2-1 (1-0)

 

Európa Liga

 

A Fradi Európa Liga mérkőzésen ma este fogadja a dán Midtjylland csapatát.  Thomas Doll vezetőedző szerint csapata jól felkészült az összecsapásra.

 

Szerdai edzés az EL-mérkőzést megelőzően. Kép: FTC fb-oldala

 

„Jól ismerem a dán futballt, tisztában vagyok azzal, mit kell tennünk ahhoz, hogy reális esélyünk legyen a továbbjutásra”

 

– fogalmazott a német szakember, aki szerint ugyan a dán csapat a párharc favoritja, de ez igazából nem sokat jelent, mert minden a pályán dől majd el.

 

Thomas Doll. Kép: fradi.hu

 
„Egy győzelemmel elégedett lennék csütörtökön, főleg ha kapott gól nélkül tudnánk lehozni az itthoni mérkőzést” – jelentette ki a zöld-fehérek mestere, aki szerint ez a találkozó dinamikájában és a párharcokat tekintve is teljesen más lesz, mint amilyen a Jelgava elleni két összecsapás volt.

Az Európa Liga-selejtező második fordulójában sorra kerülő párharc első felvonása 21 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

 

MTI

Nyitókép: (egygólos hátrányban a Honvéd) rangado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!