Robert Fico kormányfő megszólalt annak a fényképnek a kapcsán, amely az utóbbi napokban az internet sztárjává vált és a közösségi oldalakon is rengetegen véleményezték. Két nappal ezelőtt a miniszterelnök Vágdebrődre látogatott, ahol Gabriela Matečná mezőgazdasági miniszterrel együtt szemügyre vett egy mezőgazdasági üzemet. A fogadáson ráadásul a kormányfő ölébe ültettek egy fiatal (a kép alapján nem túl lelkes) hölgyet.

 

Fico egyik kedvenc kommunikációs csatornáján, a Facebookon videóban kritizálta azokat, akik gúnyt űztek a képből. „Személyesen szeretném megköszönni a fiatal kisasszonynak, hogy kenyérrel és sóval fogadott. Nagyon bánt az, amit néhány média és azok a csalódottak és szerencsétlenek a közösségi oldalakon elkövettek, és ahogyan gúnyt űztek és megalázták ezt a lányt. – mondja a kormányfő.

 

 

 hirdetes_300x300  

Fico elmondta, hogy a lány édesapja levelet küldött neki. Ebben azt írja, hogy zavarja a médiák és az emberek viselkedése a közösségi oldalakon. „A közösségi oldalak csalódottjai és szerencsétlenjei, engem támadjatok. Legyek én a céltáblátok, hagyjátok békén a fiatalokat, azokat, akik nem elkötelezettek a politika iránt” tette hozzá a miniszterelnök, aki minden jót kívánt a fiatal hölgynek és egy csokor virágot küldött neki.

 

Webnoviny.sk
kép: SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!