Több ezer néző gyűlt össze péntek (ma) este a Duna pesti oldalán a magyar fővárosban, hogy élőben követhesse végig a 17. vizes világbajnokság nyitóünnepségét.

 

A Lánchíd pesti lábánál négy óriáskivetítő és remek hangosítás biztosítja a nézőknek, hogy ne maradjanak le semmiről, a Dunán felállított óriás színpadon zajló eseményeket ugyanis szabad szemmel igazán csak az első sorokból követhetik nyomon.

 

Magyarország története legnagyobb sporteseményének megnyitó ünnepsége 21 órakor kezdődik. Budapestre több mint 170 ország közel 2 ezer sportolója érkezett.

 

 hirdetes_810x300  

Az érdeklődés a sportrendezvények iránt óriási. A magyar esélyeket illetően a vízilabdában egyértelmű az elvárás: mind a magyar férfi, mind a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya érmet vár csapatától a hazai rendezésű világbajnokságon. A vízilabda küzdelmei vasárnap kezdődnek.

 

Budapest, 2017. július 14.
A közönség a 17. vizes világbajnokság megnyitója elõtt a Lánchíd pesti hídfõjénél 2017. július 14-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Budapest, 2017. július 14.
A japán csapat megbeszélése a városligeti versenyek helyszínen 2017. július 14-én. A Városligeti tavon kialakított medencében, a Vajdahunyad vára mellett rendezik meg a szinkronúszó versenyeket július 14. és 22. között.
MTI Fotó: Balázs Attila
Budapest, 2017. július 14.
Önkéntest ellenõriznek beléptetéskor a városligeti versenyek helyszínen 2017. július 14-én. A Városligeti tavon kialakított medencében, a Vajdahunyad vára mellett rendezik meg a szinkronúszó versenyeket július 14. és 22. között.
MTI Fotó: Balázs Attila
Budapest, 2017. július 14.
Az útirányt jelzõ táblát teszi ki a sofõr a versenyhelyszínek között közlekedõ autóbuszon a Városligetben 2017. július 14-én. A Városligeti tavon kialakított medencében, a Vajdahunyad vára mellett rendezik meg a szinkronúszó versenyeket július 14. és 22. között.
MTI Fotó: Balázs Attila
Budapest, 2017. július 14.
Az orosz Marija Poljakova a 17. vizes világbajnokság nõi 1 méteres mûugrásának selejtezõjében a fõvárosi Duna Arénában 2017. július 14-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!