Egy ember meghalt, amikor egy férfi késsel többekre támadt egy hamburgi szupermarketben, közölték a Bild és a Die Welt német újságok.

 

Nagy erőkkel vonult ki a hamburgi rendőrség egy szupermarkethez, miután egy férfi egy embert megölt, többeket megsebesített egy macsetével. A Bild és a Die Welt honlapján megjelentek szerint negyed négy előtt történt a támadás, amiben válogatás nélkül szúrt a nagy pengéjű késsel a tettes.

 

A kiérkező rendőri erők őrizetbe vették az elkövetőt, aki az egyik honlapon közölt fotó szerint maga is megsérült. Sajtóhírek szerint a támadás után harminc perccel már őrizetben volt a támadó.

 

 hirdetes_300x300  
Fotó: MTI/EPA

 

Fotó: Bild

 

A német portál azt is tudni véli, hogy a támadó az „Allahu akbar” kiáltással támadt az emberekre.

 

A hamburgi rendőrség közleménye szerint a feltételezett elkövető péntek délután belépett egy szupermarketbe és válogatás nélkül rátámadt vásárlókra. Több embert megsebesített, majd elmenekült. Szemtanúk riasztották a rendőrséget és a férfi nyomába eredtek. A rendőrök a helyszín közelében fogták el.

 

A hamburgi rendőrség az eset után kiadott, frissített közleményében azt írta, hogy az elkövető férfi a nyomozás első megállapításai alapján a szupermarketbe belépve leszúrt egy embert, aki belehalt sérüléseibe. A késelés után elhagyta az üzletet, és menekülés közben megsebesített négy másikat.

 

Forrás: Bild/Die Welt/MTI

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!