Csütörtök este a Premier League-ben játszó Evertont fogadják otthonukban a rózsahegyiek az Európa liga 3. selejtezőkörében. Van azonban egy kis gond: túl sokan szeretnék látni Rooney-ékat, a stadionba viszont nem férnek be…

 

A Rózsahegy 1:0-ra kikapott az Everton otthonában, most azonban nagy erőkkel készülnek a visszavágóra. A mérkőzésre, melyet a televízió is közvetít, akár 20 ezer jegyet is el tudtak volna adni, azonban a rózsahegyi stadion befogadóképessége alig 5000 fő.

 

„Nagyon sok kérés érkezett hozzánk az ország minden szegletéből. Az egyik oldalon örülünk neki, a másik oldalon viszont sajnáljuk, hiszen kapacitásunk alig 5 ezer nézőnyi”

 

Nyilatkozta Dušan Tittel, a csapat marketingmenedzsere.

 hirdetes_810x300  

 

Mivel nagy az érdeklődés, a város vezetése lehetővé tette, hogy a városháza előtti téren, óriáskivetítőn, élőben nézhessék a stadionba be nem jutó szurkolók a mérkőzést.

 

Még korábban felmerült, hogy esetleg a mérkőzést a Zsolna, vagy a Nagyszombat otthonában is lejátszhatnák, azonban a klub vezetése gyorsan el is vetette az ötletet, hiszen mint mondták, a harmadik selejtezőkörig is hazai szurkolóik támogatásával jutottak el.

 

Körkép.sk

Nyitókép: sport.sk

 

Kapcsolódó cikkünk:

 

Jön a válogatott Dunaszerdahelyre. Újabb másfél milliót kap a DAC stadionfelújításra

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!